1 Ocak 2011 Cumartesi

Online Futbolcu Oyunu

İnternette online olarak bir çok oyun var, fakat sizlere bu yazımızda internet üzerinde türünün en iyi örnekleri olan iki siteyi tanıtacağım.

Öncelikle, bu oyunları diğerlerinden ayıran en önemli etken, futbol menajerlik oyunu olmanın yanında sizlere bir futbolcu karakteri sunması yatıyor. Kısaca, bu oyunda menajer de sizsiniz, takımdaki oyuncuları da sizler yönlendiriyorsunuz.

İlk oyunumuz Footstar, www.footstar.org adresinde bulunan oldukça sade bir o kadar ilginç özelliklere sahip bir oyun.


FOOTSTAR OYUN TIKLA


Oyun tanıtım metni şu şekilde;

Tuttuğunuz takımın formasını giymeyi ve futbol sahasında neler yapabileceğinizi herkese gösterebildiğinizi hiç hayal ettiniz mi?

Football Star sizin de futbolcu olabileceğiniz bir oyundur!

Dünyanın görmüş olduğu en iyi oyuncu olabilmek için, diğer birçok özellikle birlikte hangi takıma gidebileceğinizi seçebilirsiniz, antrenman programlarınızı ayarlayabilirsiniz, takım arkadaşlarınızla iletişim kurabilirsiniz, röportajlar verebilirsiniz, hayat tarzınızı ve moralinizi yükseltmek için alışveriş yapabilirsiniz!

Footstar'da aynı zamanda menajerlik, muhabirlik ve futbolcu temsilciliği de yapabilirsiniz! Bir menajer olarak dünyanın her yerinden gelen birçok oyuncuyu yönetebilirsiniz! Bütün bunları tarayıcınızdan online olarak bedava, 7 gün 24 saat

yapabilirsiniz! Daha ne bekliyorsunuz? Hakem ilk düdüğü çalmak üzere... takım arkadaşlarınız sizi bekliyor! Şimdi katılın ve hemen sahaya çıkın!

*Ayrıca benim vereceğim bilgi ise, oyunda antremanları ayarlayarak sahip olduğunu oyuncuya yetenek kazandırıyorsunuz, ve bu sizi daha iyi bir oyuncu olma yolunda ilerletiyor. Aynı zamanda, bir takıma girerek burada oyun hakkında bilgileri öğrenebilir, ve o takımda gelecek vaadeden bir oyuncu olarak yer alabilirsiniz. Oyunda bulunan biri olarak, oyuna katıldıktan sonra bana buradan haber vererek iletişime geçebilirsiniz. Sizlere oyun hakkında yardımcı olmak ve Türkiye'nin adını şampiyonluklara yazdırmak için oyuna katılıp zevkle oynayacak sizlere ihtiyacımız var.

-----------------------------------------------------------


FOOTBALL IDENTITY OYUN TIKLA

İkinci oyunumuz ise, diğerinden biraz daha gelişim bir özelliğie sahip. Temel olarak oyundaki oyuncuyu yetiştirmenin yanında, maç saatlerini online olarak oyuncunuzu maçta kontrol edebilme şansına sahipsiniz. Çeşitli ülkelerden arkadaşlar edinmek, onlarla aynı takım altında oynamak ve uluslarası kupalarda ülkemizi temsil etmek gibi heyecan verici tecrübeler ise oyunun diğer artıları. Oyunda, menajer ve oyuncu olarak başlama şansınız var, eğer oyunda para ile alınan ikinci karakteri almayacaksanız. Size tavsiyem oyuncu olarak kariyerinize başlayın ve iyi bir takıma girip oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Oyun sayfasına gidip oyuna kayıt olmadan oyunu deneyebilir, ve isterseniz ücretsiz olarak kaydınızı yapabilirsiniz. Oyun içinde yardım için yine bana ulaşabilirsiniz.

Futbolu seven ve dünya ile iletişim kurmak isteyen arkadaşlara iyi bir fırsat sunan bu oyunları tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder